Our

STORY

Het eethuis wordt geleid door Lilian, oftewel Nelia Banwarie, zoals haar officiële naam luidt. Voor liefhebbers van de Surinaamse keuken uit de Achterhoek is ze geen onbekende. ,,De afgelopen twee jaar had ik een verkoopwagen, waarmee ik op De Huet en in Overstegen stond. Ik had klanten uit de wijde omgeving.’’ Nu is het tijd om de zaken groter aan te pakken, met een eigen eethuis.  

Since

2016

Op haar achttiende kwam Banwarie naar Nederland. Via onder meer Den Haag en Zelhem kwam ze in 2015 in Doetinchem terecht. Ze behoort tot de Hindoestaanse bevolkingsgroep. ,,Mijn voorouders komen uit India.’’ Het bekendste gerecht uit de Hindoestaanse keuken, roti, staat dan ook uiteraard op haar menukaart. Maar ook de misschien wel grootste klassieker uit de Surinaamse keuken, moksie metie ('gemengd vlees', een Creools gerecht) ontbreekt niet. 

Lilians Eetpaleis is een echte familie-aangelegenheid. Waar Lilian de keuken bestiert, staat haar zoon Donevan (29) achter de bar. Haar zus Devika helpt onder andere in de keuken. 

Lilian en haar familie heten jullie van harte welkom bij lilian's Eetpaleis aan de veemarkt 10 in Doetinchem! 

Tot snel!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now